top of page
kunskapscenter.jpg

Välkommen till
Wärna Go's kunskapscenter

Här hitta du alla våra utbildningar, webbinarium och senaste nytt.

Få ut mer av Wärna Go

Wärna Go Kunskapcenter finns här för dig som användare för att du på bästa sätt ska kunna använda dig av systemet fullt ut. Fyll på med kunskap genom att gå en av våra utbildningar, delta på våra kostnadsfria webbinarier.

- Uppskattad tjänst -

Vi har utbildat mer än 10000 godamän!

Utbildningar

Utbildningar

Nu har du möjlighet att höja dina kunskaper och färdigheter inom överförmyndarverksamhet och ert ärendehanteringssystem genom att delta på någon av våra öppna online utbildningar. Utbildningarna gör det enkelt att jobba resursmart i systemet och skapar en effektivare handläggning.

 

Vi har både utbildningar för nya Wärna-användare och för dig som är mer erfarenhet av systemet. Vi kan också erbjuda skräddarsydda utbildningar för dig och dina arbetskamrater. 

Webbinarum

Anmäl dig till ett våra kostnadsfria webbinarium och lär dig mer om alla tilläggsfunktioner som finns i Wärna Go.

Webbinarium

similing team

Kundanpassade utbildningar

Alla våra utbildningar kan anpassas efter just er kommun, antingen online eller att vi besöker er.

Vad har ni för behov? Vad skulle ni vilja utveckla eller förändra i ert system? Finns det delar av systemet ni inte använder som ni vill komma igång med? Innan utbildningstillfället fångar ni tillsammans med en verksamhetskonsult hos oss upp de moment som ska behandlas och sätter en agenda.

 

Erfarenhet visar att denna typ av utbildning passar utmärkt och sparar tid för er när ni står i begrepp att påbörja nya eller förändra arbetssätt. Vi hoppas med vår erfarenhet kunna optimera ert användande av systemet och skapa möjligheter i vardagen som både hjälper er arbetssituation och ökar servicegraden mot era kunder.

bottom of page